Федералните прокурори поискаха във вторник съдия от Манхатън да отхвърли

...
Федералните прокурори поискаха във вторник съдия от Манхатън да отхвърли
Коментари Харесай

Прокурорите отвърнаха на опитите на Боб Менендес да отложи процеса за корупция

Федералните прокурори желаеха във вторник арбитър от Манхатън да отхвърли настояването на сенатор Боб Менендес да отсрочи процеса против него по обвинявания в корупция до първичните избори в Ню Джърси на 4 юни.

Прокурорът на Съединени американски щати Деймиън Уилямс твърди в документ до окръжния арбитър на Съединени американски щати Сидни Щайн, че актуалният график, който дефинира процеса да стартира на 6 май 2024 година, е „ интензивен, само че рационален “.

„ Нищо в настояването на ответника за отсрочване, направено повече от два месеца след определянето на графика, не оправдава значително отклоняване от този премислен график “, продължи Уилямс.

Адвокатите на Менендес и неговите съобвиняеми умоляваха Щайн предходната седмица да отсрочи процеса за началото на юли, базирайки се на сложността на случая, както и на „ размера и времето на разкритията от страна на държавното управление “.

„ Противно на прекомерните изказвания на държавното управление пред пресата, това надалеч не е отворен и затворен случай “, споделиха юристите на демократа в документите.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР