Фаталната 13-та седмица от Фермата: Съединение се оказа най-емоционалната за

...
Фаталната 13-та седмица от Фермата: Съединение се оказа най-емоционалната за
Коментари Харесай

Дидо от D2 посрещна рождения си ден във Фермата

Фаталната 13-та седмица от Фермата: Съединение се оказа най-емоционалната за вокалиста на D2 Дидо. Освен че след оспорвана борба с помака Нури той най-сетне съумя да стане началник на стопанството, музикантът означи и 35-ия си рожден ден в предаването.

Вместо с целувка от обичаната си брачна половинка Юлия Кулиш, този път рано сутринта рокаджията беше сюрпризиран от други две приятни дами – кравите Среда и Лиска, които го посрещнаха в обора с по една огромна торна „ торта “. Дидо получи поздравления за рождения си ден от всички съфермери, като емигрантката Роси му пожела напълно скоро да стане и баща.

След като прекара през целия ден в осъществявания на отговорностите си като началник на фермата – разпредели седмичните задания и избра нови ратаи, по здрач Дидо получи непредвидена изненада. Всички участници се бяха събрали във фермерската къща, като този път рожденикът беше посрещнат с същинска шоколадова торта и под музикалния декор на песента Честит рожден ден за теб.

Дойде време и за подаръците. Близките му другари Жоро и Роман го изненадаха с общо видео обръщение, което типично в техен жанр беше изпълнено с голяма доза възприятие за комизъм. Със сигурност обаче по-емоционално беше късото клипче, което Дидо получи от брачната половинка си. В него тя му пожела да е здрав и доста благополучен с нея.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР