Фармацевтичният гигант Mersk, както и партньорите им от Ridgeback Biotherapeutics,

...
Фармацевтичният гигант Mersk, както и партньорите им от Ridgeback Biotherapeutics,
Коментари Харесай

Ново лекарство може да се окаже решението за елиминиране на коронавируса

Фармацевтичният колос Mersk, както и сътрудниците им от Ridgeback Biotherapeutics, за обнадеждаващи резултати при потребление на антивирусния препарат " Молнупиравир " за лекуване на COVID-19.
Резултатите са от клинична фаза 2, т.е. занапред би трябвало да приключи и третата клинична фаза, която в действителност демонстрира дали даден нов лекарствен препарат ще има бъдеще. Но съгласно обявеното, " Молнупиравир " съумява да редуцира с няколко дни изчистването на вирусния товар на SARS-CoV-2 (вирусът, който провокира COVID-19) при доказано инфектирани хора.
 Проф. Радка Аргирова: Има още една опция да приключим с пандемията (ВИДЕО) Проф. Радка Аргирова: Има още една опция да приключим с пандемията (ВИДЕО)
Да, има още една опция да приключим с пандемията, с изключение на груповият имунитет, само че груповият имунитет е преди всичко. Възможно...
При проучването са правени PCR проби, с цел да може да се удостовери съществуването и отсъствието на вирус в носоглътката. Участвали са 202 души, всичките доказано заболели с PCR тест и със признаци на COVID-19, само че нито 1 не е приет в болница. Имало е съществени странични резултати при 4 от пациентите, само че нито един не е обвързван с " Молнупиравир ". Пълните резултати от изследването ще бъдат оповестени на по-късен стадий. А клиничните тествания не престават както при пациенти, които не са приети в болница, по този начин и при пациенти в лечебни заведения.
Лицензът за " Молнупиравир " се държи от Ridgeback Biotherapeutics.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР