Фармацевт от щата Уисконсин унищожил стотици дози от ваксината на

...
Фармацевт от щата Уисконсин унищожил стотици дози от ваксината на
Коментари Харесай

Заради конспиративни теории фармацевт от щата Уисконсин съсипал стотици дози ваксина

Фармацевт от щата Уисконсин унищожил стотици дози от имунизацията на Moderna против ковид, тъй като бил последовател на тайните теории, предадоха международните организации, като се позоваха на правосъдни документи.

Стивън Брандънбърг, който е работил като фармацевт през нощта в медицинския център Орора в град Графтън в щата Уисконсин, извадил преднамерено от хладилниците за предпазване на центъра 57 шишенца с имунизацията, тъй като вярвал, че тя може да модифицира човешката ДНК. С тях е можело да бъдат имунизирани над 500 души.

Той бил уволнен от медицинския център и управляващите били сезирани. Фармацевтът бил задържан още предишния четвъртък, след това пуснат под гаранция от 10 000 $ и бил принуден и да съобщи оръжията, които имал вкъщи си.

" Намерението му било да направи имунизациите неефикасни, тъй като бил уверен, че те не били сигурни, че РНК методът, употребен за производството на тези ваксини, ги правел рискови ", съобщи прокурорът на окръг Озоки Адам Джиръл.

Ваксината на Moderna, както и тази на Pfizer/BioNTech са основани върху технологията " месинджър РНК ", нов способ за научаване на имунната система да се бори с вируса, напомня Франс прес.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР