Фаредин много си обичаше булката. Нямаше други жени за него.

...
Фаредин много си обичаше булката. Нямаше други жени за него.
Коментари Харесай

Братът на екзекутора от Тервел разкри истинската причина за жестокото убийство!

" Фаредин доста си обичаше булката. Нямаше други дами за него. Все му споделях: " Спри бе, брат, не те желае! Не е за теб! “, само че той не се отхвърляше. Все имаше една вяра, че ще се съберат… “. Това разкрива пред Блиц Рейхан – братът на 51-годишният Фаредин Мемиш, който свиреп умъртви жена си измежду бял ден на улицата в Тервел.

Рейхан схванал за нещастието до момента в който бил в чужбина. " Не съм в България и съм в потрес. Не знаех по какъв начин да се чуя и да приказвам с племенника ми Назиф. Звъннах му, чаках да ми се разкрещи, че брат му е палач, само че той единствено се разплака и ми сподели: " Видя ли какво направи татко ми?! Остави ме без майка! “, споделя Рейхан, който държи огромна игрална зала в Тервел.

Брат му бил един от най-честите клиенти. За комарджийските пристрастености на Фаредин удостовери пред наш кореспондент и окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев. " Играел е, само че не е бил върл комарджия. Имал си е някаква сума от порядъка на 20 лв., която си изигравал и си заминавал “, съобщи той.

Впечатлението на локалните хора, които го познават обаче е друго – че бил постоянен в залата. " Абе, играеше непрекъснато. Това е истината. Булката, като всяка жена, се дразнеше, коя жена няма да се дразни… Но проблемите им започнаха от другаде – още 2016-а – 2017-а. С дъщерята имаха проблеми… “, споделя Рейхан.

На процедура той удостоверява слуховете в Тервел, свързани с Бирджузел. " Фаредин си мислеше, че Айше спомагала на щерка си да отива да проституира в Германия. Според мен не е бил доста прав за това, само че си го мислеше. От там започнаха да се карат с булката. Кой татко ще желае щерка му да се занимава с проституция?! Аз не я знам какво прави там… тя някъде от две години е с едно момче дружно “, леко разбъркано изяснява братът на тервелския палач, само че пък е безапелационен, че този проблем катализирал експанзията на Фахредин.

Жена от Тервел, която е работела с Айше преди няколко години, споделя, че последната им среща била преди месец – месец и половина. " Оплака ми се, че щерка й тръгнала по стъпките на татко си, в смисъл – по кривите пътеки. Каза ми, че се била забъркала с някакви сводници, че имало и някакви катастрофи… “, показа дамата, която пожела анонимност. Тя добави, че майката на Айше била умряла преди няколко години, а бащата бил болен.

За сина на убитата – Назиф, хората споделят единствено положителни думи. Момчето било един от гениите на локалния футболен клуб " Септември “ и тази година щял да бъде зрелостник.

Той е кръстен на дядо си Назиф – бащата на Айше. Човекът беше смачкан от тъга, крепяха го роднините. Единственото, което индивидът самичък пожела да каже, беше, че Фаредин не оставял на мира щерка му, нощем даже прескачал оградата на двора им и влизал в къщата да я търси.

" Абе, имаше ги тези неща, по този начин е. Те се развеждаха помня, но след това отново се събираха с булката. Работата е там, че Айше си спеше с него, викаше си го, но на сутринта го псуваше и го гонеше. А той се надяваше да станат нещата.

Даже преди 10-ина дни някъде отново са създали секс. Ние, тъй като сме от българските роми, но от миллета (които се турчеят и изповядват исляма – б. р.), не зачитаме доста Коледа.

За нас е по-важна Нова година. И знам, че Фаредин е желал да са дружно на Нова година и за това я търсел. Моето мнение за убийството е, щото аз и брат си познавам, и булката познавам, е, че стана поради скарването около свадите с щерка им и за това, че той се беше вманиачил да си върне Айше “, изяснява братът Рейхан.

Хората в Тервел знаят Фаредин като спокоен, мирен човек и добър служащ. Именно поради това са стъписани от стореното от него.

Окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев съобщи, че Фаредин Мемиш е осъждан няколко пъти. Първата му присъда е през 1995 година за обезчестяване. През 2017 година му е била наложена ограничаваща заповед да приближава някогашната си брачна половинка. Според множеството сведения той я е нарушавал неведнъж, само че единствено един път е бил глобен с административно наказване - санкция.

По думите на Радослав искането на прокуратурата за налагането на Министерство на народната отбрана " задържане под стража “ ще бъде прегледано на следващия ден в Окръжен съд – Добрич.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР