Фалстрат и отлагане на делото срещу д-р Иван Димитров за

...
Фалстрат и отлагане на делото срещу д-р Иван Димитров за
Коментари Харесай

Фалстарт на делото срещу лекаря, застрелял рецедивист в гаража си

Фалстрат и отсрочване на делото против доктор Иван Димитров за 13 май. Лекарят простреля на 2 март 2018 година при опит за кражба в гаража си 40-годишния рецидивист Жоро Джевизов – Плъха.

Причината за решението на съда стана неявяването в залата на дамата, с която убития е живял на фамилни начала – Надежда Стоева. Тя е една от страните по делото, само че се оказа, че не е получила призовка за съвещанието.

Д-р Иван Димитров не отговори на нито един въпрос на медиите нито на влизане, нито на излизане. Срещу него са повдигнати обвинявания за съзнателно осъществено ликвидиране, като са били превишени рамките на неизбежна защита, както и за притежанието на огнестрелно оръжие без позволение.

Обвинителите, в лицето на прокурор Георги Пенев съобщи, че Надежда, с която Плъхът е живял на фамилни начала, му е осигурявала дрога. За да поддържат доктор Димитров пред Съдебната палата в Пловдив пристигнаха съседи на лекаря, както и негови сътрудници от болничното заведение. Родителите на убития желаеха 300 000 лв. за породени неимуществени вреди, както и да бъдат конституирани като частни обвинители. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР