Фалстарт на делото за убийството на 46-годишната брокерка Теодора Бахлова

...
Фалстарт на делото за убийството на 46-годишната брокерка Теодора Бахлова
Коментари Харесай

Фалстарт на делото за убийството на брокерката Теодора Бахлова и Юмер Мехмед

Фалстарт на делото за убийството на 46-годишната брокерка Теодора Бахлова и 28-годишния Юмер Мехмед. Убийството на двамата потресе освен обществеността у нас, само че и отвън страната поради жестокостта, с която са осъществени двете закононарушения.

Обвиняем за двете убийства е 58-годишният Станимир Рагевски. Неговият юрист обаче се разболя, заради което и делото беше отсрочено.

47-годишната брокерка на недвижими парцели Теодора Бахлова бе в неопределеност от 29 октомври 2020 година, когато излязла от вкъщи си на улица " Оборище " 38 в Бургас, напомня Българска телеграфна агенция. Бахлова е убита с револвер " Макаров ", който бил със премахнат заводски номер, по-късно тялото й било разчленено. Тялото е престояло повече от три месеца в бидон със мощна киселина в частно жилище, след това бидонът е бил изместен в търговски обект. На 25 август 2021 година остатъци от тялото на изчезналата жена бяха открити заровени в Парцел 12 в бургаските гробища. Месец по-късно нейни остатъци бяха открити и в градската канализация.

Рагевски е упрекнат и за убийството на 28-годишния строителен служащ Юмер Мехмед. Той е погубен 4 август 2021 година в Бургас. Убийството е осъществено с револвер " Макаров " ; неговото тяло също е било разчленено и разпръснато на разнообразни места.

От Окръжния съд в Бургас оповестиха, че Станимир Рагевски е упрекнат и за това, че без да има позволение е държал горепосочения револвер, както и муниции за него. Обвинен е и за държане на високорискови наркотични субстанции – марихуана и примес от кокаин и пирацетам.

За укриването на трупните остатъци на Бахлова и Юмер Мехмед, Рагевски е имал и съизвършител - Диян Дичев. Той предходната година получи наказване " отнемане от независимост " от 4 години и 6 месеца. Пистолетът " Макаров ", с който са осъществени двете убийства, бе открит в заведението на Дичев, който държал чартърен във Военния клуб в Бургас.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР