Фалшиви интервюта рекламират лекарства, като използват имената и авторитета на

...
Фалшиви интервюта рекламират лекарства, като използват имената и авторитета на
Коментари Харесай

Фалшиви интервюта рекламират съмнителни продукти с името на Стефка Костадинова

Фалшиви изявленията популяризират медикаменти, като употребяват имената и престижа на нищо не подозиращите Стефка Костадинова и Българска телеграфна организация. Измислени диалози презентират посредством прословути персони и институции знайни и незнайни препарати в интернет пространството. Използват се достоверни фотоси без права във фалшив диалог на фиктивен сътрудник на Българска телеграфна агенция със международната рекордьорка в скока на височина.

" Не съм чувала, камо ли употребила сходни препарати в живота си. Не бих ги предложила даже на най-близките си. Приписват ми думи, с които отхвърлям ролята на аптеките и докторите, което е цялостна неистина. Всичко е един голям фалш, приканвам хората да не имат вяра на сходни измислени изявления, още повече, че някои от тях може да популяризират рискови и нездравословни за здравето артикули, “ съобщи във връзка написано в интернет Стефка Костадинова, представена от пресаташето на БОК Тодор Шабански.

Възмущение от непозволеното потребление името и престижа на агенцията  изрази и шефът на Дирекция " Спорт “ на организацията Димитър Вельов. " Това е машинация. Това са цялостни нелепости! “ разгласи дългогодишният състезателен публицист.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР