Фалшив профил със снимка на Цвети Радойчева атакува политическа страница.

...
Фалшив профил със снимка на Цвети Радойчева атакува политическа страница.
Коментари Харесай

Забъркаха Цвети Радойчева в голяма измама

Фалшив профил със фотография на Цвети Радойчева нападна политическа страница. Поп певицата за следващ път разбра за непозволено потребление на нейни фотоси в интернет. Този път нарушаването е във Facebook.

Фен на Цвети Радойчева се свързал с нея и й заяви, че подправен профил с име Tsveti Chukova е употребявал нейни фотоси и се е опитал да нападна политическа страница на Вътрешна македонска революционна организация Добрич, която въпросния обожател на Цвети Радойчева поддържа.

Той е разпознал поп певицата и решил да я потърси персонално, с цел да й заяви за нередността, описа Радойчева пред " ".

Преди година изпълнителката още веднъж бе обект на машинация, като в обществената мрежа беше изработен подправен профил с нейното име и бяха употребявани персонални фотоси без нейно единодушие. По-късно стана ясно, че подправеният профил е бил доста деен и е комуникирал с доста хора във Facebook от името на Цвети Радойчева.

Тогава поп певицата рапортува профила и се свърза с комисия за отбрана на персоналните данни след което неистинния профил бе отстранен.

„ За следващ път някой навлиза в персоналното ми пространство,използвайки моя лик с недобронамерен цел. Няма да оставя нещата по този начин и този път ще подам тъжба в комисия за отбрана на персоналните данни ", сподели още певицата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР