Фалшив Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на

...
Фалшив Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на
Коментари Харесай

Пиян Борис Джонсън се натресе в стълб в Нидерландия

" Фалшив Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е бе задържан за шофиране в нетрезво положение в Нидерландия ", съобщи Агенция Франс Прес.

Инцидентът е станал през уикенда. Задържания пийнал водач имал у себе си шофьорска брошура на името на Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, която била издадена през 2019 година и годна до 3000 година. На подправената шофьорска брошура попадали фотографията, датата и мястото на раждане на някогашния английски министър председател. Свидетелството за правоуправление е било „ издадено “ от полицейски сектор в Киев.

Пияният лидер се блъсна с колата си в дирек в Гронинген. После той избягал. Когато полицията пристигнала на мястото на случая, в колата разкрила точно подправената шофьорска брошура на името на Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е. Самият пийнал лидер бил открит в региона. Той отказал да се разпознава и да си направи тест за алкохол. Впоследствие се оказало, че той е от град Зедхор, в региона на Гронинген, и е на 35 години. Мъжът бил задържан.

Засега полицията не може да каже къде е създадена подправената шофьорска брошура. Според Кисия Хекстер, журналистка от нидерланската социална медия НОС и някогашна репортерка в Русия, сходни шофьорски книжки можели елементарно да бъдат купени в магазини за сувенири в Украйна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР