Фалиралата туристическа компания Thomas Cook предупреди за опити за измами

...
Фалиралата туристическа компания Thomas Cook предупреди за опити за измами
Коментари Харесай

Фалиралият туроператор Thomas Cook предупреждава за измами

Фалиралата туристическа компания Thomas Cook предизвести за опити за измами на туристи посредством имейли за компенсации. Информацията беше публикувана в събота от немския офис на Thomas Cook в формалния акаунт на компанията в Twitter.

Злосторниците се обръщат към засегнатите клиенти, поставяйки като тематика на имейла " Внимание, връщане на средства от пътуването ви с Thomas Cook ". Така те се пробват да получат персонални данни от паспортите и кредитните карти на туристите.

" Thomas Cook в никакъв случай не изпраща на клиентите сходни писма. Моля, не отваряйте и ги изтривайте. " - приканват от туроператорската компания.

Германският клон на компанията разгласи банкрут на 25 септември, откакто по-рано английската компания-майка банкрутира. Тя анулира продадените пътешествия. Дъщерната самолетна компания Condor продължава да работи. Тя ще получи заем от немските управляващи, припомня Дойче веле.

Фалитът на Thomas Cook засегна над 600 хиляди туристи. Има риск той да докара до отрицателни резултати в туристическия бранш на всички места по света и да провокира банкрути на други компании. Туроператорът е основан през 1841 година /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР