ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Няма нищо случайно в ескалацията на напрежението в България.

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Няма нищо инцидентно в ескалацията на напрежението в България.

Една след друга аварират енергийни мощности, някои съдбовно като ПАВЕЦ “Чаира ”, други за по няколко дни. Инфлацията е двойна на тази в Европейски Съюз, а грабежите и корупцията доближават невиждани размери, даже по стандартите на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

Само ПАВЕЦ “Чаира ” докара до директни загуби от 3 милиарда лв., а неналичието ѝ с години в енергийната система стана елементарен мотив за операция на цените и разпределяне на 15 милиарда лв. енергийни “помощи ” главно на олигарси.

Днес към този момент имаме погубен служител на реда на границата с Турция.

Не знам, какво още би трябвало да се случи, с цел да проумеем, че съветската диктарура води действителна хибридна война в България и нищо от описаните неща не е инцидентно Това, че марионерките на власт и в Народното събрание свързани с Москва не осъзнават, че тази тирания ги употребява за лични цели против НАТО и Европейски Съюз (или осъзнават и са съюзени с нея предатели), до момента в който те крадат и взимат рушвети, не трансформира обстоятелствата.

Съвсем уверен съм, че убийството на българският служител на реда на границата може да е осъществено от хора подготвени от руснаците в Сирия и преминаващи като ислямистка (ислямистка за прикритие) диверсионна група през България или напряко това е съветска диверсионна група етнически формирана от хора от Средна Азия.

Русия управлява целия миграционен трафик от Афганистан през Иран, Ирак, Сирия, както и този от Африка.

Контролира го и го насочва към Европейски Съюз за дестабилизация и идване на власт на крайнодесни фашизоидни политици.

Никаква измама или ликвидиране в България към този момент няма да ме изненада.

Руската тирания знае, че държавно управление и на практика целият български парламент работят за нея и са подвластни по линия на корупцията и грабежите, както и практикувани извращения измежду някои от водещите политици свързани с най-отвратителни действия.

Това прави Русия същинската властница над България.

Какъв срам!

Най-пропадналият режим в света дефинира ориста на българите, вместо те да вземат решение сами!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР