ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Въпрос за 2 лева: Кои три боса не знаят имената на депутатите си

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
В устрема си да нападат непрекъснато към момента ръководещите, техните съперници оголиха слабите си места. Много занимателен в това отношение бе острието на ГЕРБ Тома Биков при гостуването си при Лора Крумова по Нова ТВ. Толкова се беше разпалил да рендосва чутото от изтеклия запис на диалога в парламентарната група на „ Демократична България “, че когато водещата го попита за към този момент познатите записи с присъединяване на Борисов, в които употребява мощно объркващ език и квалификации, Биков безусловно се препарира.
Така е, тъй като напътствията са да се атакува по всевъзможен начин. В такива моменти оставаш беззащитен и си лесна плячка даже за обикновени въпроси.

Всъщност какво да кажат от ГЕРБ за записи, фотоси и видеа с присъединяване на техния водач? Всеки опит да го защитят непременно ги закопава все по-дълбоко. Но го вършат, благите, тъй като това ги държи в играта.

По-интересно е друго в настоящия случай. Христо Иванов разказвал на своите сътрудници от парламентарната група по какъв начин вървят договарянията за кабинет. Не им харесали на съперниците му някои негови думи. Е, и? Гражданите обаче схващат, че управлението на Демократична България разяснява с сътрудниците какво се случва, хрумвания и дейности, търси тяхното мнение. Това се назовава разговор, неприкритост и почитание.

Могат ли Тошко Йорданов, Ива Митева и Балабанов да кажат, по кое време Слави Трифонов изобщо или за последно се е срещал с парламентарната група на Има Такъв Народ? Да е споделил на такава/такива срещи своите визии за ролята на своята партия в политическия живот на страната. Кога той е стъпвал в Народното събрание и изобщо стъпвал ли е там? Това запитване не е еснафщина. Защото взаимното почитание е доста значимо. Да приемем, че депутатите от Има Такъв Народ доста почитат своя водач, само че за какво той от самото начало населява някакъв тайнствен Олимп?

Кога Борисов се е срещал и разговарял с депутатите от ГЕРБ? До него са единствено неколцината деятели, които възпроизвеждат опорките и разпорежданията му посредством медиите и в парламентарната зала. Те дават звук и на сътрудниците си в Народно събрание по какъв начин да гласоподават.

Същото се отнася и за Ахмед Доган. Сигурно се броят на пръсти хората от управлението и членове на Движение за права и свободи, които имат достъп до него.

Въобще, дали тези трима водачи знаят имената на всички депутати от техните партии? Простете, само че се колебая.

Това са два модела на държание. Единият: цивилизовано намерено другарство. Вторият: слушай какво приказвам, а не гледай какво правя – остарял болшевишки прийом.

Това е. Печелите 2 лв....
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР