ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

ДПС и ГЕРБ управляват все още най-важната част от българската икономика за руската диктатура

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Няма да спра да пиша за Украйна, само че не би трябвало да отклоняваме внимание от това, което вършат путинистите в настоящето държавно управление.

Трифоновата Партия (маскировъчна съветска военно-хибридна мрежа на ДПС) се кани да реализира проектите на ГЕРБ и Движение за права и свободи с милиардите в енергетиката от Плана за възобновяване и развиване.

Досега реализираха цялостен разгром над българите с запазване на схемата за манипулиране на цената на електрическата енергия, запазвайки всички назначени от ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Може и да не разбирате, само че в това държавно управление Движение за права и свободи и ГЕРБ ръководят към момента най-важната част от българската стопанска система за съветската тирания - българската енергетика.

Затова всевъзможни приказки за смяна са погрешни в този бранш, а даже следя подсилване на позициите на обвързваните с съветската тирания в държавните поръчки за държавните запаси от всевъзможни артикули, външната ни политика и медийната агитация.

България стартира да извършва своята роля на “троянски кон” в Европейски Съюз и НАТО, както са заложили съветските разследващи служби, когато са планували войната в Украйна.

Мисля не е надалеч времето, в случай че Кирил Петков не може да ръководи без зависимостите и изнудването от Движение за права и свободи и ГЕРБ (което значи диктатурата в Москва) през Трифоновата Партия, да подава оставка, с цел да не агонизира цялото общество!

По-добре ужасяващ край, в сравнение с смут безспир!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР