ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Александър Стоянов: Украйна е оставена сама срещу руската агресия

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Украйна е въвела в деяние изключително състояние след оповестена инвазия от съветска страна. Путин е пуснал изявление - " Всяка страна, която се намеси, ще понесе последствия, по-страшни от всичко, което са виждали в историята си ". Ще напишат след това, че през днешния ден в Украйна е почнала война. Ще сгрешат. Войната стартира през 2014г. и не е серпантина. Това разяснява във " Facebook " Александър Стоянов.

Други ще се бият в гърдите, че са употребявани всички дипломатически средства, че всичко допустимо е било направено. Но Украйна в действителност е сама. Така както Чехословакия беше сама през 1938 година и Полша беше сама през 1939 година

Ще си слагате знамето на Украйна по профилните фотоси - какъв брой грозно. Знаменца във фейсбук не стопират патрони и не връщат убити деца. Знаменцата са двуличие, опрощение да кажеш " ето, бях деен и се борих за Украйна. "

Пред очите ни ще се разиграе една покруса. Тя ще продължи седмици или месеци, след което очевидно ще утихне. Пак ще кажат, че войната е свършила. Но тя няма да свърши. Каквито и териториални промени да произтекат от този спор, те ще оставят след себе си едно потъпкано население, милитаризирано и нападателно.

В кратковременен проект, Русия ще завоюва. В дълготраен проект, в Северното Черноморие, на няма и 600 км от нас, се отваря язва в тялото на Европа, основава се барутен погреб.

И някой ден барутът ще се взриви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР