ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Д-р Сардовски: Има голяма вероятност да сме попаднали на поредния куц кон

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Не се сещат, че ниското имунизационно покритие се компенсира от по-високият брой преболедували Коронавирус, които може би дружно с имунизираните най-малко доближават до 60%, а може и да го надминават, та към този момент не е нужно да се имунизират 60%, а и това няма и по какъв начин да се случи, както върви темпа на имунизацията.

Нужно е или по-скоро беше нужно да се имунизират 20-25-те % 65+ годишни, само че и това към този момент може би не е настоящо, защото Омикрона понижава риска от усложнено протичане и гибел, по отношение на делтата, в случай че не допълнително, то най-малко толкоз, колкото и имунизациите, само че за разлика от тях основава и стаден имунитет и при всички случаи по-траен и благонадежден.

Та и по тази причина инатейки си, отново просто си " плямпат " за зеленият документ, който е безусловно безмислен за възстановяване на епидемиологичната конюнктура при сегашните ваксини, които не пазят от заразяване. Когато се сътвори надеждна ваксина препазваща и от заразяване, тогава може да има смисъл от зелен документ, защото той ще удостоверява, че приносителят не може да заразява, а не както е понастоящем.

И в този момент при преобладаващият Омикон, не е значим броя инфектирани, а броя тежко заболели (тези в интензивните отделения) и починалите да не пораства. И нека се окаже, че Омикрона ще свърши плануваното му удобно развиване по отношение на нас, че другояче неприятно ни се написа....

Така че, дръжте си зеления документ, само че по-големият проблем обаче е, в ината ви, който демонстрира, че има огромна възможност да сме попаднали на следващия " сакат кон "...

Текстът е оповестен във Facebook
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР