ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

И в родината на папагалите ара разбраха какво следва

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
И в родината на папагалите ара - горите на Централна и Южна Америка, схванаха какво следва от тук нататък.

Аз симпанизирам на Радев, само че е стряскащ стремежът към безспорната власт. Тъкмо изгубили изборите, другото крило на Българска социалистическа партия стартира да желае оставката на Нинова. Повече от ясно е, че са дали своят вот и за друга партия, с цел да я изхвърлят от председателското място след неуспеха.

Не съм бранител на Нинова, просто последвам логиката. Без нея ще има безпроблемна коалиция и самовластие в изпълнителната власт. Радев ще е президент. Гешев по този начин или другояче ще бъде заменен.

Хубаво е, когато това се показва пред хората като смяна с тотално изчегъртване на досегашния престъпен модел на ръководство, само че въпреки всичко би трябвало да се замислим до каква степен здравословно е и трите управляващи - законодателна, правосъдна и изпълнителна - да са с обединен команден център на ръководство.

Със сигурност Радев ще ръководи по-добре от всички до момента, мощно се надявам да е по този начин, само че преяждането с власт постоянно избива в някакви неприятни аномалии и води до главозамайване. Започнали сме да го гледаме този филм още от 2011 година Едва ли някой желае да го изгледа още един път.

Знам, че в случай че би трябвало да мисля единствено за себе си, ще би трябвало по-малко да пиша, да се сниша, да не обмислям доста и да си виждам кефа, както към този момент направиха доста други, полегнали пред новата власт. Но за мен бъдещето на България също е значимо и смятам, че би трябвало да се слагат в общественото пространство и сериозни пунктове за размисъл.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР