ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Поне благодарете на Слави, че Борисов се скри в Банкя

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Това " смазващо " болшинство в Народното събрание, което Борисов внушава, че съществува, несъмнено, е чисто условно. Без да се впускаме в задълбочени гадателства елементарно може да се предвижда, че разнородната поддръжка при зачеването на такова ръководство, бързо и безредно щеше да се трансформира в плаваща променлива, до момента в който всичко не завърши скоропостижно и печално.

Но най-лесно и простичко е в разсъжденията на натикания в бункера му в Банкя министър председател в оставка, където с унизителни привиквания дооглозгва останките от достолепието на подопечните му министри. Разбира се, за него всеки, който откаже да предложи кабинет, е страхливец, бъзльо и безконтролен смотаняк. А за какво никой не желае да си играе с " токсичните " гербаджии - по този начин и не споделя.

И все пустият Радев му е в главата и на езика. Обяснима фиксация за човек, който не умее да губи даже на морски шах от внучетата си.

" ИТН " разочароваха много хора през първите седмици след изборите - и с пращането на мажоритарната система в бъдеще несигурно, и със поръчката за връщане на мандата " на момента ".

Аргументите им за тези решения също не бяха признати еднопосочно. Но е реалност, че хората на Слави бяха главният инструмент, чисто математически, без който отсраняването, па въпреки и краткотрайно на Борисов от премиерския пост, щеше да е невероятно.

А отводът от мандата побърка ръководителя на домашното държавно управление, който нямаше самообладание да гледа от първия ред сеира на кабинета на свалилите го от власт. Ако това беше всичко от тях - хората от митингите могат да им благодарят. Защото никак не е малко като начало.

Ако хората на Слави се надяват на освен това при идващото разпределяне на картите - никой не може да им го подсигурява. Особено Алена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР