ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Рут Колева: Не подкрепям ГЕРБ, БСП, ДПС и всички производни твари

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
" След всичката безумна логорея, която чета от нощес в интернет желая да заявя доста ясно и тъкмо, че в никакъв случай не съм била или имам намерение да бъда покровител на ръководството на ГЕРБ. По никакъв метод не насърчавам публиката или музикалната колегия да гласоподава за ръководството, довело до тази безобразна екзистенциална рецесия в бранша " музика ". Аз съм протестирала интензивно на ВСИЧКИ митинги в последните 13 години и нямам желание да трансформирам позицията и мнението си. Държа да отбележа, че през живота си не съм взела участие на избирателен концерт, нито по някакъв различен метод съм подкрепяла ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Патреотите, Марешки, Слави, Черепа, Маяма и всички производни твари ".

Това написа в профила си във Facebook певицата Рут Колева.

" Както декларирахме неведнъж, тази самодейност е подадена още преди една година, като интензивно работим по нея от няколко месеца. Това, че ѝ се обръща внимание в този момент е ясно на всички ни, че се случва тъй като идват избори. Това, обаче не трансформира обстоятелството, че огромна част от хората в този бранш живеят на ръба на оцеляването след съвсем 1 година безработица. Намирам за пъклен просташко и грозно, че из мрежата циркулират фотоси и мнения към обществени персони, че някой (видиш ли) бил в Занзибар, но " просел помощи ". Разберете, повода това писмо да бъде адресирано от огромна част от обществените персони (музикални " звезди " ) от нашия бранш е, тъй като за първи път се обединихме като колегия с единствената цел да си помогнем взаимно! Масата не разпознава имена като Филип Александров, Атанас Попов, Росен Ватев, Вили Стоянов (и стотици други), без значение, че това са професионални музиканти с над 20 годишен опит, които свирят паралелно до тези " звезди " в най-големите зали и подиуми в България.

Аз персонално няма да аплайвам по тази стратегия. Искам моите сътрудници с които изсвирвам към този момент 11 години да могат да си разрешат да си платят сметките и наема. Това е почтено и това е човешко.

И тъй като по профилите на всякакви " сътрудници " циркулират мнения, кой-какво дължи на страната и дали има право на помощ от нея като такава ви ползвам следното (имам и златен ваучър, в случай че има значение, но аре - карай).

Успех на всички ви и бъдете здрави (без отпратка към Черепа тука) ", добави Колева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР