ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Измама ли е PCR тестът?

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Миналата година пневмония лишава живота на основателя на теста Кари Мълис PCR или полимеразната верижна реакция (Polymerase Chain Reaction), която диагностицира като „ инфектирани “ с COVOD-19 над 35 млн. души в международен мащаб (или по-точно – 35 510 956 към 5 октомври). Тези дни попаднах на името на основателя на PCR теста, Кари Мълис (Kary Banks Mullis) и продължих да си задавам въпросите, които ме мъчат към този момент седем месеца, а точно: „ Как по този начин, този нов, никому незнаен вирус, за който няма лекуване, се диагностицира с един тест, който, видиш ли, е фиктивен толкоз бързо, че да „ улавя “ болните?

Хем не познаваме нещо, хем към този момент имаме мерило (стандарт), съгласно което/който да открием заразоносителя? “

Тези, и други сходни, въпроси занимаваха мислите ми към този момент седем месеца, до момента в който тези дни, както споделих, попаднах на името на Кари Мълис, който открива/изобретява PCR технологията още през далечната 1983 година, поради което е почетен с Нобелова премия за химия през 1993 година Изобретението му се смята за имащо основно значение в биохимията и молекулярната биология. Всъщност, изобретението на PCR е толкоз значимо, че някои учени декларират, че региона на биологията и медицината може да бъде разграничена на две столетия – едната преди PCR и другата – след PCR. През 1998 година Мълис е въведен в Залата на славата на националните изобретатели поради изобретението си на PCR, написа Мариела Нордел във Facebook.

След изобретението си на PCR, дребната калифорнийска биотехнологична компания, за която работи Мълис – Cetus, продава патента за PCR на Hoffman-LaRoche за изумителната сума от 330 милиона $ – най-голямата сума, платена в миналото за патент. Междувременно Мълис получил бонус от 10 000 $ (5 заплати) и бил уволнен.

Миналата година пневмония лишава живота на забележителния академик. На 7 август 2019 година той умрял в Ню Порт Бийч, Калифорния. Някои считат, че гибелта му не е инцидентна. Но с цел да не бъда упрекнат (отново!) в конспиратор, ще оставя този факт без коментар. Истината обаче е, че самият Мълис счита, че с неговото откритие се злоупотребява в пропагандата на ХИВ и самият той не би го употребявал за доказване на каквито и да е смъртоносни вируси.

Апропо, в този момент разбирам за какво доцент Мангъров, доктор Първанова, доктор Тодоров и мнозина други български медици, обявиха обществено, че PCR тестванията са подправена работа. Към нашите медици се причисляват и голям брой непознати (от Съединени американски щати, Франция, Белгия, Германия и т.н.), които също декларират, че над 85% от „ позитивните “ резултати от PCR тестванията са подправени, погрешни, голословни. Според The New York Times, преобладаващото болшинство от хората, за които се допуска, че са позитивни за COVID-19, в действителност не съдържат вируси. Оказва се, че PCR тестванията, за които милиони изплашени американци са били излъгани, са подправени, защото тези проби разпознават единствено частични вирусни фрагменти. Факт е, че PCR тестванията диагностицират голям брой хора, които въобще нямат нито един от вирусите. Данните от тестванията от Масачузетс, Ню Йорк, Невада и другаде демонстрират, че над 90% от хората, които са позитивни за COVID-19, в действителност не са инфектирани с него. Според изданието „ Горната граница от 90% за подправени позитивни резултати евентуално е прекомерно ниска. “ Ето за какво Американския център за надзор и предварителна защита на болесттите (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) осъзнава, че подправените позитивни резултати са сериозен проблем, само че настояват, че са били „ погрешно” докладвани на организациите за публично здраве. Тези подправени PCR проби също са съдействали за неправилното название, че множеството хипотетично инфектирани пациенти са „ безсимптомни носители “, заради което не наподобяват заболели. Реалността е, че множеството „ позитивни случаи “ на ковид са изцяло фиктивни.

Именно за това Red State твърди, че PCR тестванията водят до над 13 милиарда $ корпоративни облаги. Към днешна дата (5 октомври) в България са направени 543 076 PCR теста. При цена на един PCR тест от 100 лева общата стойност е 54 307 600 лева (в някои лаборатории цената на един PCR тест е 120-130 лева, а експресният PCR тест в „ Софиямед “ коства 190 лева + 10 лева за документ на британски, в случай че ще пътувате в Гърция, например). Важно е да знаем, че тези проби са купени на цена 6$ (10 лева.). Според другите база данни, в България има към 40 сертифицирани лаборатории, които имат право да вършат PCR проби. Следователно, за седем месеца приблизително всяка една от тях прави 1 357 690 лева от проби, за които проби са платени към 135 769 лева Печалбата е явна. С други думи, Red State са прави, като считат, че 13 млрд $ е облагата на разнообразни корпорации единствено от PCR тестванията.

Нека обаче се върнем на Кари Мълис и неговият PCR тест. В публикация от 15 септември 2004 година (забележете годината!) се споделя, че този ДНК тест (т.е. PСR) може бързо да откри повода за хранително отравяне или за съществуването на хламидни бактерии при дамите. Той се основава на така наречен развой на полимерна верижна реакция, който усилва целевото ДНК. Тоест, това е точно PСR теста, изобретен от Кари Мълис. Нещо повече – публикацията, базирайки се на „ Дейли телеграф “ написа, че този тест може да диагностицира необятен набор от болести единствено за 30 минути.

Интересно, нали?

В интернет може да се откри доста информация за това кой е Кари Мълис, както и за неговият способ PCR, употребен през 80-те и 90-те за диагностициране на СПИН, а през днешния ден – за диагностициране на COVID-19. Да, Кари Мълис е меко казано ексцентрик. Има доста публикации за това какъв човек е бил той. Но никой не отхвърля неговата талантливост. Нито изобретението му. Оставям настрани всички тези детайлности.

Седем месеца ни убеждават, че PCR теста диагностицира COVID-19. Та за това аз се запитвам през тези седем месеца, за какво аджеба, този прославен PCR тест не диагностицира грип, пневмония, бронхит, ларингит и така нататък Как пък този тест се оказа толкоз интелигентен, че единствено Ковид намира? Вероятно тъй като „ усилва целевото ДНК “ и „ хваща “ единствено Ковид? ОК! Съгласих се. ОБАЧЕ….

Статия, озаглавена „ Машина за операции: Защо основателят на „ теста за ковид “ не би го употребявал “ на Селия Фарбер за UncoverDC демонстрира пошлостта на тази PCR машинация. Статиите на Селия Фарбер подчертават върху свободата и тиранията, фармацевтичната промишленост и медийното принуждение на човешките свободи, заради което е подлагана на съществени офанзиви поради материалите си, свързани с подправената просвета и психическите интервенции към нервността ХИВ/СПИН. Заради закани, свързани с нейни изявления, е търсила отбрана от ФБР и полицейското ръководство на Ню Йорк. Понастоящем написа за UncoverDC и The Epoch Times, а по-рано – за Harper’s Magazine, Esquire, Rolling Stone и други След като надълбоко се огорчава от корпоративните масмедии, не желае в никакъв случай да се връща при тях. Носителка на премия Semmelweis International Society Clean Hands за проверяваща публицистика. Автор на книгата „ Serious Adverse Events: An Uncensored History of AIDS” и водещ на подкаста „ The Whistleblower Newsroom”.

В публикацията си Селия Фарбер написа:

„ Преди години имах шанс да се срещам с учени – епични, невероятни учени, пресичащи пътя ми, когато никой различен не искаше да приказва с тях. Сега техните имена се появяват, техните предизвестия и корекции изкристализират. Истинската „ просвета “ (същността на природата) в никакъв случай не е неприятна вест. Науката на глобалистите обаче не е нищо друго, а единствено неприятна вест. Причината, поради която Бил Гейтс желае да повярвате, че коронавирусът ще изтреби над 450 милиона души, е в това, че той ненавижда природата, Бог и вас. Защо е по този начин? Ще би трябвало да попитате неговия психиатър.

Но дано да поговорим за най-новата терористична бомба, взривена от глобалистките, атеистични и уродливи политици върху вашия изцяло добър, свободен живот като жител на Съединени американски щати през 2020 година, ръководен от президент, който не мисли назадничаво. Колко от нас са „ инфектирани “ с този нов ковид и какъв брой би трябвало да сме уплашени? Какво имаме поради, когато кажем, че човек e „ тестван позитивно “ за Covid-19? Това в действителност не значи, че въпросният човек „ има “ вирус. Държани сме като заложници от личните ни технологии, без да разбираме какво в действителност съставляват. Аз съм в рядката позиция на човек, който е познавал, прекарвал време с изобретателя на метода за тестване и съм го интервюирала. Методът е употребен в понастоящем наличните проби за Covid-19 и се назовава PCR. Изобретателят се споделяше Кари Мълис и беше един от най-топлите и занимателни хора, които в миналото съм срещала, като се изключи че беше и хладнокръвен критик на „ науката “ за човешкия имунодефицитен вирус (ХИВ), и един от нетипичните Нобелови лауреати, т.е. „ талант “.

Хората, които лишиха всичките ви свободи през последните седмици, са обществени инженери, политици, водачи на глобалистичната мисъл, банкери, фанатици на СЗО и други сходни. Тяхната войска са „ мейнстрийм медиите “, които сега са безусловно съвършената и непрекъснато работеща пропагандна машина. Бил Гейтс дълго чакаше вирус с толкоз доста, както той сподели, „ пандемичен капацитет “. Но Гейтс има проблем и той се назовава PCR. Въпреки че изобретателят на PCR теста умря предходната година и не е тук, с цел да адресира казуса, неговото създание в този момент играе централна роля в корона тероризма.

Ето извадка от публикация, която бях разгласила в SPIN през 1994 година, за Кари Мълис, PCR, ХИВ и… Тони Фаучи (Антъни Фаучи е американски доктор и имунолог, някогашен шеф на Националния институт по алергия и инфекциозни заболявания, а от януари 2020 година е един от водещите членове на оперативната група за администрацията на Тръмп по отношение на Пандемията на COVID-19 в Съединени американски щати. – б.м.):

„ PCR има огромно въздействие върху региона на СПИН, или по-скоро върху ХИВ проучванията. PCR може, с изключение на всичко друго, да открие ХИВ при хора, които са с негативни проби за ХИВ антитела. […] Мълис, сходно на своя другар и сътрудник доктор Питър Дюсберг, не има вяра, че СПИН е породен от ретровирусния ХИВ. “

Селия Фарбер продължава:

„ Когато видите думата „ случаи “ на вашия ефирен екран, в този свят, който в този момент е пленник на едно само събитие, един смут, един Идол, ще ви бъде простено, да си мислите, че това са случаи на Covid-19. Броят на „ случаите “ постоянно е доста огромен брой, осветлен в алено. Не ни излиза наяве какво е „ деен “ случай. Това значи ли случай, диагностициран изцяло по признаците? Или е отчасти знаменателен случай? Ако е последното, то сигурно обгръща грипа и пневмонията, които вълшебен, както мнозина видяха, изчезнаха безследно като болести през 2020 година В Съединени американски щати е мъчно да разберем какво дефинира един „ случай “, т.е. каква е дефиницията за „ случай “.

В Съединени американски щати ние напряко сме зарязали класическата диагностична медицина, в интерес на биотехнологията или лабораторната медицина. Това се случва от много време насам и съставлява рисков завой. „ Корона пробата “ е наречен с присъщ техно-жаргон: „ CDC 2019-nCoV Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel “. Това значи в превод, че е тест, който търси игла в куп ДНК сено. PCR тест. “

В публикацията си Селия Фарбер пита доктор Дейвид Расник (биохимик и някогашен създател на ЕМ лаборатория, наречена Viral Forensics) какъв съвет има за хората, които желаят да бъдат тествани за COVID-19. Отговорът на Расник е:

„ Не го правете. Нито един здрав човек не би трябвало да бъде тестван. Тестът не значи нищо, само че може да унищожи живота ви, да ви направи безусловно нещастни. Най-просто казано, PCR е термичен цикъл, употребен за основаване на милиарди копия на характерна ДНК проба, което я прави задоволително огромна, с цел да може да бъде изследвана. PCR е незаместим способ с огромно многообразие от приложения, в това число биомедицински проучвания и криминалистиката. PCR е технология от вида „ игла в купа сено “, която може да бъде извънредно подвеждаща при диагностицирането на инфекциозни болести. Първият спор сред тази революционна технология и човешкия живот се случи на бойното поле на СПИН и самият Мълис излезе на предна линия, оспорвайки PCR като диагностичен инструмент. “

По-нататък в публикацията си Селия Фарбер написа:

„ Лабораториите могат да манипулират какъв брой „ случаи “ на Covid-19 има в страната им. Един от методите за разграничение на истината от измамата в актуалната „ просвета “ е да се наблюдава какво бива отстранено. Например, в PubMed от Китай имаше едно обобщение на британски, което изкара целия Коронавирус промишлен комплекс за проби безпочвен и неуместен. Имаше известна китайска обява, в която беше изчислено, че в случай че тествате хора без признаци, до 80% от позитивните резултати може да се окажат подправено позитивни. Това беше нещо шокиращо, толкоз шокиращо, че PubMed трябваше да изтегли резюмето, макар че китайската обява наподобява към момента е оповестена и налична. В общи линии резюмето споделя, че при асимптоматични популации вероятността позитивният тест за ковид да бъде същински позитивен е единствено към 20%. Тоест, 80% ще бъдат подправено позитивни. “

Дейвид Расник споделя, че „ PCR за диагностициране е огромен проблем. Когато би трябвало да го усилите посредством този голям брой цикли, това генерира голямо количество лъжливи позитивни резултати. Отново съм песимистичен, че PCR пробата в миналото може да бъде правилен “ – споделя още той.

На въпрос на Селия Фарбер „ Какво би споделил Кари Мълис за тази детонация на PCR безумство? “, Дейвид Кроу дава отговор: „ Съжалявам, че той не е тук, с цел да отбрани личната си технология. Кари Мълис не измисли тест. Той измисли доста мощна индустриална техника, с която се злоупотребява. Къде са най-хубавите приложения за PCR? Не и в медицинскана диагностика. Той знаеше това и не пропускаше случай да го каже. “ А на въпроса на Фарбер какво се случва сега, Кроу дава отговор:

„ Не мисля, че те схващат какво вършат. Мисля, че е отвън надзор. Те не знаят по какъв начин да приключат с това. Това е, което мисля, че се случи: те изграждаха една пандемична машина в продължение на доста години и както знаете, имаше пандемично упражнение скоро преди да стартира цялото това нещо. “ [Под „ пандемично упражнение “ Кроу има поради симулационната конференция „ Събитие 201 “ от 18 октомври 2019 година с присъединяване на Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, Центърът за здравна сигурност Джон Хопкинс и Световният стопански конгрес. Между другото, всички статистики, проекции и модели, които виждате в медиите, излизат от Джон Хопкинс – проучвателен частен университет, намиращ се в гр. Балтимор, щата Мериленд, Съединени американски щати – б.м.]

„ Учените нанасят ужасно доста вреди на света в името на това да му оказват помощ. Нямам нищо срещу да нападам побратимите от колегията, тъй като се срамя от тях. “ (Кари Мълис, откривател на PCR технологията)

Източник: ejednevno.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР