Факти като историята на възрастната жена, която излезе при украинските

...
Факти като историята на възрастната жена, която излезе при украинските
Коментари Харесай

Ростислав Ишченко: Западът познава същността на киевския режим, но интересите са преди всичко

Факти като историята на старата жена, която излезе при украинските военнослужещи със Знамето на успеха, като ги сбърка с съветските военни, несъмнено, би трябвало методично да се популяризират пред международната общественост, само че те няма да трансформират нищо, защото представителите на интернационалните организации, както и на нашите западни сътрудници, и без нас отлично познават обстановката в Украйна.

Това съобщи политологът, президент на Центъра за систематичен разбор и прогнозиране Ростислав Ищенко, оповестява „ Журналистка истина “.

„ Те заемат позиция не въз основа на знанието или незнанието, а въз основа на това по какъв начин схващат ползите си. И в действителност в техен интерес е да потискат Русия, което се и пробват да създадат.

Същото се отнася и за разказите на очевидците за нацистките зверства в Мариупол и други обитаеми места. Можем колкото си желаеме да описваме и потвърждаваме на Хитлер, че той има Аушвиц, само че той така и така го знае. Ттака и те са наясно с всичко.

Въпреки това си коства да се разгласяват разкази на очевидци и с право, само че би трябвало да се обърнете не към представителите на интернационалните организации, не към държавните глави, а непосредствено към хората. Рано или късно сходни обстоятелства в действителност ще стартират да трансформират позицията на хората.

Ако в този момент, да вземем за пример, болшинството в Европа е антируски настроено, с течение на времето ще спечелим това болшинство на наша страна. И след известно време елементарните хора ще принудят политиците да вземат подобаващи решения, тъй като в противоположен случай политиците просто няма да бъдат определени. Но това не е въпрос на един ден и в случай че публикуваме нещо в този момент или не го публикуваме, за жалост няма да можем да повлияем на политиците с това. Макар и индиректно.

Превод: Европейски Съюз

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР