fakti.bgрадците рядко разбиват автомобили, в които няма ценни вещи. Понякога

...
fakti.bgрадците рядко разбиват автомобили, в които няма ценни вещи. Понякога
Коментари Харесай

Как да скрием пари и бижута в колата

fakti.bg

радците рядко разрушават коли, в които няма скъпи движимости. Понякога обаче притежателят може да откри колата си с разрушено стъкло поради дребна сума около скоростния лост или хипотетични полезности в жабката.

Находчиви автомобилисти са измислили остроумен тайник, където при положение на нужда могат да се държат пари или бижута без терзание дали някой обезверен наркоман няма да счупи прозореца за десетина лв. или свалената по неотложност брачна халка.

За направата на скривалището са нужни единствено кръгла кутия от дъвки или бонбони с подобаващ диаметър и парче тъкан, която пасва на интериора като десен и текстура (например остаряла поставка за компютърна мишка). Платът се залепва върху кутийката и тайникът се слага на дъното на държача за чаши.

Ако нишите за питиета са две, разликата в дълбочината им може да направи усещане на по-наблюдателните крадци. Ето за какво е добре в такива случаи да бъдат направени два тайника, с които равнищата да бъдат изравнени.

 

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР