Фактът, че това престъпление се е случило посред бял ден

...
Фактът, че това престъпление се е случило посред бял ден
Коментари Харесай

Криминалист: Убийството в Бояна е извършено под въздействие на някакви вещества

" Фактът, че това закононарушение се е случило измежду бял ден по подобен безразсъден метод приказва, че причинителят евентуално е бил под въздействието на някакви субстанции ", счита криминалистът Иван Савов за жестокото ликвидиране на стара жена в градинката в кв. " Бояна ".

Жената бе убита измежду бял ден в столичния квартал. Тя е седяла на скамейка в парка, когато е ударена от незнаен причинител с каменна плоча. Открита е в безпомощно положение.

" Начинът на осъществяване е много непремислен. Според мен самият причинител не е имал за цел да умъртви дамата ", споделя Савов пред bTV.

По думите му евентуално става въпрос за непринудено закононарушение под въздействието на опиати. Савов посочи, че има очевидец на закононарушението. По случая са арестувани трима мъже, като единият е с две присъди - за ликвидиране и за телесна щета. Все още няма повдигнати обвинявания, полицията не е прецизирала дали някой от тях е причинителя.

Жителите на квартала считат, че дамата е била нападната, с цел да бъде ограбена. Казват, че паркът, в който стана случаят, не се охранява, няма и камери за видеонаблюдение. Затова упорстват общината да предприеме ограничения.

По думите им, поради ситуирана сцена в градинката, тя постоянно събира групи от млади. Случвало се е да бъдат палени и коли, имало е кавги, стигало се е и до пердах.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР