Факт е, че на всички протести, които са срещу здравния

...
Факт е, че на всички протести, които са срещу здравния
Коментари Харесай

ИТН е против зеления сертификат, но не подкрепя протеста на Възраждане, бил политически

Факт е, че на всички митинги, които са против здравния документ, има доста наши симпатизанти. Те осведомят, пишат и така нататък Ние през цялото време кардинално сме изразили тази позиция, че сме срещу здравния документ като форма на опит за ограничение на вирусоразпространението. Достатъчно ясно сме изразили тази позиция, и от парламентарната трубуна, и от медии, и непрекъснато наши представители го декларират. Това съобщи имунологът и народен представител от ИТН проф. Андрей Чорбанов в ефира на bTV във връзка с обявения от " Възраждане " митинг, който ще се организира в сряда пред Министерски съвет.

Въпросът е, че митингът е политически. Той е доста повече политически, в сравнение с цивилен. Имам поради, че настояванията. Имам поради, че настояванията към държавното управление не са единствено за здравния документ, а има и доста други. Така че, ние, като част от това държавно управление, тъй като ние имаме министри в това държавно управление, няма по какъв начин да подпрепим един подобен митинг, тъй че, нещата не би трябвало да се смесват, разяснява той.

" Всички желаеме на процедура да живеем по остарелия метод, само че аз персонално не зная по кое време ще се решат здравните управляващи, тъй като се разбра, че всичко е в ръжете на здравните управляващи като решение, да стигнат до този проблем и да се анулира зеленият документ. Ако питате мен, това трябваше да стане през вчерашния ден, завчера, по-завчера, от този миг нататък, когато и да стане, ще бъде късно ", уточни Чорбанов.

Той сподели още, че си коства да се приложи всяка мярка, която би могла да докара до ограничение на ковид, само че поради данните за разпространяването на новия вид, зеленият документ не би могъл да окаже такова въздействие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР