Факт е, че българските самолети ще бъдат приземени. Фабриката на

...
Факт е, че българските самолети ще бъдат приземени. Фабриката на
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Няма кой да дойде от Луната и да ни даде изтребители

Факт е, че българските самолети ще бъдат приземени. Фабриката на илюзиите е затворена, няма кой да пристигна от Луната и да ни помогне, а тези самолети няма да има какво да ги вършим. Това съобщи някогашният боен министър Бойко Ноев пред БиТиВи.

По думите му България няма да има опция да влага в нови военни планове и няма да имаме средства да купуваме нова военна платформа. България би трябвало дружно със своите съдружници да откри решение по какъв начин ще охраняваме въздушното си пространство, настоя някогашният министър на защитата. 2% от Брутният вътрешен продукт на Германия за защита са разнообразни от 2% от Брутният вътрешен продукт на България. Затова търсенето и гоненето на задачата от 2% от Брутният вътрешен продукт не взема решение проблемите на България, посочи Ноев.
 Нидерландия не ни давала Ф-16, а тренинг на наши водачи
Нидерландия не ни давала Ф-16, а тренинг на наши водачи

Министър Стоянов е песимистичен за самолетите МиГ-29 след 2023 година

Ноев не се съмнява, че управлението на Министерство на защитата ще извърши военна и военно-техническа помощ на Украйна, само че с грижа за нашата войска и нашите съюзнически задължения в границите на НАТО. Решението на Народното събрание има съображение да се трансформира в мощен катализатор на българската войска, акцентира Ноев.

Според него това решение отваря опция на политическо и военно управление да търси нови решения, да поддържат връзка по-добре с нашите съдружници да подобрим положението на авиацията ни. Войната продължава своя ход и своето деяние с помощта на украинските военни сили, само че би трябвало да създадем по този начин, че да не пристигна на наша територия , сподели още Бойко Ноев.
 До края на седмицата споделяме какво оръжие даваме на Украйна
До края на седмицата споделяме какво оръжие даваме на Украйна

Обещанието даде военният министър Димитър Стоянов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР