Facebook планира да назначи 10 000 нови служители до края

...
Facebook планира да назначи 10 000 нови служители до края
Коментари Харесай

Facebook планира да наеме 10 000 нови служители тази година

Facebook възнамерява да назначи 10 000 нови чиновници до края на годината..Това съобщи основният действен шеф на компанията Шерил Санбърг през вчерашния ден за Си Ен Би Си.

„ Процесът на наемане на нови чиновници при нас резервира доста нападателни темпове “, съобщи Сандбърг.

На въпрос на публицист на Си Ен Би Си дали компанията ще поеме уговорката да не редуцира работни места на фона на рецесията с ковид, Сандбърг отговори, че Фейсбук имат опцията да създадат сходно заричане.

„ Нее също по този начин носим отговорността да  го създадем – да запазим нашите чиновници и в случай че имаме опцията да назначим нови, защото имаме потребност от тях “.

 Изказването на основният действен шеф на обществената мрежа идва на фона на новият скок на безработицата в Съединени американски щати. Броят на американците, подали заявки за помощи при безработица, е скочил с 6,64 млн. през седмицата до 28 март

Сандбърг разгласи още, че от вторник компанията ще обезпечи опция на дребни компании да продават подаръчни ваучери на клиентите си през Фейсбук.

„ Това е превъзходен метод да подкрепим бизнеса. Ако не можете сега да употребявате услугите им, можете да платите в този момент и да им дадете пари кеш, а да се възползвате на по-късен стадий ", посочи тя.

Социалната мрежа също така към този момент разрешава на дребни компании да провеждат акции за набиране на средства. По-рано това бе допустимо единствено с нестопански цели или за избрани хора. Сега обаче функционалността се отваря в поддръжка на дребния бизнес, уточни Сандбърг.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР