Фабиан Бредлов ще остане на вратата на Щутгарт и в

...
Фабиан Бредлов ще остане на вратата на Щутгарт и в
Коментари Харесай

Бруно Лабадия продължава да вярва на вратаря Фабиан Бредлов

Фабиан Бредлов ще остане на вратата на Щутгарт и в мача с Кьолн в неделя, съобщи старши треньорът на " швабите " Бруно Лабадия. Бредлов стартира като титуляр при провалянето с 1:2 от Фрайбург предишния уикенд, като размени боледуващия Флориан Мюлер. Лабадия обаче е останал удовлетворен от видяното от аварийния пазач и счита да го остави измежду стартовите 11 и тази седмица.

  " Той се появи измежду титулярите при щастливи условия и се оправи доста добре на тренировки. Това не бе моят проект, само че Фабиан изцяло заслужи титулярното си място ", сподели Лабадия. Щутгарт е на предпоследното 17-о място в Бундеслигата, само че завоюва последното си домакинство на Кьолн в края на сезон 2021/22. 

" Има терзание в тима, тъй като не реализираме нужните резултати. Ситуацията става все по-трудна, само че значимо е да не стопираме да опитваме ", добави наставникът. Под въпрос за идния мач е левият бек Борна Соса, който също е болен.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР