Ейми Шумър зарадва феновете с рискована снимка без горнище, на

...
Ейми Шумър зарадва феновете с рискована снимка без горнище, на
Коментари Харесай

Ейми Шумър позира топлес, облечена само с мъничко бельо, в забавна публикация в Instagram

Ейми Шумър зарадва почитателите с рискована фотография без горнище, на която тя театралничи облечена единствено с мъничко долни дрехи, снимана в огледалото в банята й.

42-годишната комедиантка, която е добре известна с това, че държи на истината в обществените медии, държеше телефона си, до момента в който правеше селфита, без да носи грим и прибрана коса. Звездата от Trainwreck се усмихваше от ухо до ухо и подвигна ръката си в поза „ та-да “.

„ Все отново продължавай (40 спомагателни паунда) “, пошегува се тя до фотографията. Това следва занимателна обява в Instagram през октомври, в която Ейми също развълнува почитателите със непокътнатата си марка за самоиронично духовитост.

Звездата от Snatched показа ретроспективен кадър, на който е облечена в мини рокля на червен килим през 2012 година, съпоставена с по-скорошна фотография, на която тя наподобява много разрошена в болнична рокля. „ Внимание, 20 неща, изглеждах по този начин на твоята възраст. Плъзнете. Животът идва за вас “, шеговито предизвести тя младите си почитатели.

За...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР