Ейми Робах и Ти Джей Холмс бяха изненадващо напрегнати, когато

...
Ейми Робах и Ти Джей Холмс бяха изненадващо напрегнати, когато
Коментари Харесай

Ейми Робах се разплаква, докато описва усещането за „натиск“ сред T.J. Романтиката на Холмс като противоречива двойка се задълбочава в проблемите си в напрегнат епизод на подкаст: „Любовта е избор“

Ейми Робах и Ти Джей Холмс бяха изненадващо напрегнати, когато описаха за връзката си в едноименния си подкаст, Ейми и T.J.; на фотографията май 2022 година

„ Като чета това, най-малко през днешния ден се усещам като лъжец “, изясни той, като по-късно добави, че е оптимист за превъзмогването на настоящето им жестоко леке.

Ейми беше необикновено откровена, когато описа какво значи любовта за нея - и по какъв начин тя е освен това от възприятие и в последна сметка избор.

„ Говорих доста за това да пребивавам моята истина и това е част от нея. Добре ми е да повеждам тези диалози, тъй като няма двойка, която да не го прави. И по този начин, да, аз не желая и знам, че ти не искаш, да описвам някаква подправена история, че по някакъв метод сме съвършената двойка и сме намерили същинската си обич и това значи, че в никакъв случай не се караме, постоянно се разбираме, и нещата са розови и страхотни. Не, не са.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР