Ейбар и Леванте не излъчиха победител в луд мачОтборите на

...
Ейбар и Леванте не излъчиха победител в луд мачОтборите на
Коментари Харесай

Ейбар и Леванте не излъчиха победител в луд мач

Ейбар и Леванте не излъчиха победител в вманиачен мач
Отборите на Ейбар и Леванте не съумяха да се победят в голово представление на стадион,,Ипуруа Мюнисипал “, приключило при тъждество 4:4. Двубоят стартира вихрено от първите минути, като двата отбора си размениха небрежно по едно попадение. Серхи Енрих изведе Ейбар напред в резултата в 8-та минута, само че единствено две по-късно Хосе Луис Моралес възвърне статуквото. Леванте обърна тотално развоя на събитията на терена в 26-та минута, като прецизен бе Робер Пиер.

През втората част паднаха още пет гола. Ейбар реализира цялостен поврат на собствен ред и се виждаше като победител, откакто в границите на осем минути в средата на второто полувреме вкара три гола в мрежата на Леванте. Първо Гонсало Ескаланте, а по-късно Чарлес на два пъти осъществя за домакините. Тоно върна очакванията на Леванте най-малко за точка в 75-та минута. Точно когато се виждаха към този момент спечелили, Ейбар бяха осъдени от играещия чартърен от Реал Мадрид Борха Майорал в заключителните минути на срещата.

Леванте не престават да бъдат шести в класирането на Ла Лига, до момента в който Ейбар заемат 13-та позиция в таблицата. В идващия кръг Ейбар одобряват вкъщи Валенсия, а Леванте са домакини на първенеца Барселона. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР