Евтини мелодрами с аматьори и неуспели актьори ще се излъчват

...
Евтини мелодрами с аматьори и неуспели актьори ще се излъчват
Коментари Харесай

Катастрофа в bTV! Eто коя жена сменя Слави

Евтини мелодрами с дилетанти и неуспели артисти ще се излъчват на мястото на „ Шоуто на Слави ”.

В Би Ти Ви месеци наред се чудиха с какво да заместят най-хитовото си вечерно предаване, а резултатът от тази напрегната мисловна активност се оказа меко казано неочакван. Решиха да сложат на мястото му нещо, което даже не може да се назова сапунка. Затова го назовават „ риалити сериал ”. Това е „ Истински истории ” – шоуто на тв психоложката Ани Владимирова, писа „ Уикенд “.

Вместо в 10 и половина вечерта феновете на Би Ти Ви да се забавляват със скечове на артисти като Мариан Бачев и Краси Радков, както до момента, те към този момент ще имат опция да гледат сълзливи драми, за които се твърди, че са извадени от действителната процедура на Ани Владимирова.

Психоложката от години се занимава с подбора на участници в риалити форматите на родния ефир, само че към момента има и клиенти, които я търсят с същински проблеми, а тя предава случаите им на своите продуценти, с цел да ги трансфорат в тв зрелища. За да не я обвинят, че издава персоналните секрети на душевен уязвимите хора, които я търсят за помощ, имената на действителните герои са заменени, само че историите им – не. Или най-малко такава е формалната версия за поредицата.

„ Истински истории ” няма да замества напълно Дългия, а ще тече единствено в четвъртък и петък и то не по цялостен час, а по половин. Стартът е на 12 септември. Ще се наложи да се пускат и други продукции, които да запълнят вакуума в програмата.

Ексцентричната концепция да се смени Слави Трифонов с Ани Владимирова е била стартирана като избавителен пояс в Би Ти Ви, издадоха източници на „ Уикенд ”. През есенния сезон решили да заместят Дългия с половин час от „ Комиците ”, допълнен с половин час комедиен сериал.

Накрая обаче явно са решили, че няма да е зле да търсят и Ани Владимирова, чието шоу може и да търпи големи рецензии от радетелите за качествена тв продукция, само че пък се харесва от всеобщата аудитория. Според данните на Би Ти Ви предходните сезони са били гледани от близо 40 на 100 от тв феновете.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР