Евтим Милошев вероятно разбира от туризъм, защото сигурно е турист.Слушайки

...
Евтим Милошев вероятно разбира от туризъм, защото сигурно е турист.Слушайки
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Евтим Милошев вероятно разбира от туризъм, защото сигурно е турист

„ Евтим Милошев евентуално схваща от туризъм, тъй като несъмнено е екскурзиант.Слушайки мненията за новото служебно държавно управление, с голяма изненада открих, че моето име участва като човек, който има длъжностен министър. Това от една страна ме изненада, а като разбрах кого визират коментаторите, откровено ме разсмя. “ Това написа във фейсбук водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов.

SafeNews разгласява целият текст без редакторска интервенция.

Слушайки мненията за новото служебно държавно управление, с голяма изненада открих, че моето име участва като човек, който има длъжностен министър. Това от една страна ме изненада, а като разбрах кого визират коментаторите, откровено ме разсмя. Лицето Евтим Милошев, който ще бъде назначен за министър на туризма, евентуално схваща от туризъм, тъй като несъмнено е екскурзиант. Той е работил в телевизионните излъчвания „ Ку-Ку “, „ Каналето “, „ Хъшове “ и малко в „ Шоуто на Слави “. Аз го махнах от там по справедливи аргументи. Оттогава той няма безусловно нищо общо с всичко, което върша. Ама безусловно нищо общо. Така че умерено може да бъде министър на туризма, както и президент на Галактиката.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

SafeNews припомня, че след дълги договаряния, през днешния ден станаха ясни имената на министрите в кабинета на Димитър Главчев.

„ Старал съм се в държавното управление, което ще ви показва, да има специалисти, последователност и кабинета да е политически уравновесен “, съобщи Главчев.

Евтим Милошев ще оглави министерството на туризма.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР