Евтим Милошев - продуцентът на Откраднат живот“, който се появи

...
Евтим Милошев - продуцентът на Откраднат живот“, който се появи
Коментари Харесай

Сърчаджиева празнува ЧРД с края на „Откраднат живот“

Евтим Милошев - продуцентът на „ Откраднат живот “, който се появи и като професор хирург в последните минути на сериала от 507 епизода, сервира голям букет на Александра Сърчаджиева за рождени й ден. Това се случи в столично кино, където почитателите изгледаха финала на докторската сага, траяла 5 години в 11 сезона по Нова телевизия. Алекс се появи още при започване на историята като младата педиатъръка Катя Кръстева, която взе участие в размяната на бебетата, дала старта на всички интриги, а в този момент „ затвори “ продукцията като красивата доктор Габриела Димова – предала на полицията корумпирания си татко зам. министър – Любо Нейков, и укротила демоните в доцент Мазов – Моню Монев.        

„ Ние сме лекари. Не сме богове. Но от всички индивиди сме може би най-близо до боговете. Медицината е море, в което елементарно можеш да се удавиш. Медицината е просвета. Страст. Стихия. Но повече от всичко медицината е изкуство. Изкуството на живота. ", бяха някои от заключителните сентенции в " Откраднат живот ", съпроводени с плевел регеподобен танц на героите, които още един път потвърдиха, че не са си губили времето в часовете по пластика в Академията.     

Марта Вачкова пък обаче напълно непосредствено съобщи на шефовете от Нова, че цялата компания чака предложения за последващи задължения. Междувременно стана ясно, че Диана Димитрова – почнала като акушерка русокоска и триумфално траяла като брюнетка уроложка, се похвали с ново достижение.  Любимката на феновете е избрана от уеб страницата IMDb като артиста, взел участие в най-вече серии в „ Откраднат живот “ - 319. Евтим Милошев пък шеговито се извини на екипа, че фрагментите с негово присъединяване са глътнали 6 часа фотоси – те били супер търпеливи с него, когато забравял репликите или бъркал от къде да влезе и къде да излезе от сцената. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР