Европейският шампион по борба Кирил Милов не скри задаволството си

...
Европейският шампион по борба Кирил Милов не скри задаволството си
Коментари Харесай

Кирил Милов: Будапеща е щастлив град за мен, имаше много сериозна конкуренция

Европейският първенец по битка Кирил Милов не скри задаволството си след извоюваната си купа в Будапеща. Той към този момент има 3 медала от огромни шампионати.

" Будапеща е благополучен град за мен. През 2018-а тук завоювах първия си орден при мъжете - сребро на международното състезание, след това взех олимпийската квота, а в този момент станах и европейски първенец. Въпреки че руснаците не бяха на шампионата, и в този момент имаше доста сериозна конкуренция.

Украинецът Козлюк на полуфинала ми беше най-неудобният съперник. На финала също имах терзание, тъй като до момента имам два изгубени финала. Но с треньорите направихме добра тактичност и съм благополучен, че съумях да взема първо злато в кариерата си.

Радвам се и от обстоятелството, че в Будапеща победих всичките си съперници, от които преди този момент, бях губел. Посвещавам купата на всички българи ", сподели Милов.

Милов се прибира през днешния ден от Будапеща с националния ни тим. Полетът от Франкфурт се чака в 17,55 ч на Терминал 2.
 Братан Ценов: Положителните страсти се върнаха в българската класическа битка
Братан Ценов: Положителните страсти се върнаха в българската класическа битка

Представянето на Еди Назарян не ме изненада, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР