Европейският съюз удвои предишните санкции срещу Русия, които ограничиха трансакциите

...
Европейският съюз удвои предишните санкции срещу Русия, които ограничиха трансакциите
Коментари Харесай

ЕС забрани транзакциите между руски биткойн портфейли и европейски доставчици

Европейският съюз удвои предходните наказания против Русия, които ограничиха преводите с биткойн и криптовалути, което води до цялостна възбрана за всички преводи. Това излиза наяве от изказване на Европейската комисия, представено от интернационалните организации.

" Европейска комисия приветства приемането на осми пакет от тежки наказания против Русия поради нейната експанзия против Украйна ", се споделя в изказването.

Ограничените по мярка преди време преводи сред съветски биткойн портфейли и снабдители на услуги от Европейски Съюз в този момент към този момент са изцяло неразрешени

Вече всички биткойн и криптовалутни портфейли, сметки и попечителски услуги в Русия са неразрешени. Предишните наказания включваха опция за преводи на стойност до €10 000, написа Bitcoin Magazine.

Забраната идва след последните вести от Руската федерация. Министерство на финансите разгласи желанията на страната да разреши на всяка промишленост да приема биткойн и криптовалута за интернационална търговия.

През септември съветският заместник-министър на финансите Алексей Моисеев съобщи, че " няма по какъв начин това да се направи без трансгранични сетълменти в криптовалута ".

Необходимостта на Русия да прави преводи в биткойн и в други криптовалута произтича от продължаващия разговор сред Руската централна банка и рускотоМинистерство на финансите, до момента в който двата регулатора дефинират по какъв начин най-добре да вкарат тази опция в стопанската система.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР