Европейският съюз се надява да отвори отново границите си за

...
Европейският съюз се надява да отвори отново границите си за
Коментари Харесай

Препоръките за пътуване на ЕС може да възпрепятстват американците и руснаците

Европейският съюз се надява да отвори още веднъж границите си за непознати жители от юли, само че ще преразглежда обстановките с ковид на обособените народи всяка седмица. Това демонстрира забелязан от Reuters документ, установяващ критериите за влизане в блока, които могат да попречват пътуващите от Съединени американски щати и Русия.

Европейски Съюз е припрян да рестартира туризма, защото прекъсването на активността на заведенията, заведенията за хранене и хотелите нанесе сериозен стопански удар по време на пандемията. Въпреки това, до в този момент страховете от втора вълна на болестта доведоха до отчасти и последователно отхлабване на ограничаващите ограничения.

Докладът, забелязан от Reuters, предлага да се позволи влизането в Европейски Съюз на непознати жители от страни със постоянен или намаляващ брой на инфекции, както и от страни със „ сравнима или по-добра епидемиологична обстановка “ от тази на блока. За да бъде изпълнен избраният епидемиологичен аршин, новите случаи на болестта би трябвало да бъдат сред 16-20 на 100 000 души в продължение на 14 дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР