Европейският съюз приветства , определяйки го като безпрецедентен консенсус, който

...
Европейският съюз приветства , определяйки го като безпрецедентен консенсус, който
Коментари Харесай

ЕС приветства "победата за данъчна справедливост" на срещата на Г-20



Европейският съюз приветства, определяйки го като " невиждан консенсус, който ще докара до цялостна промяна на интернационалната корпоративна данъчна система ".

Европейски Съюз означи, че техническите детайлности за съглашението ще бъдат контрактувани през идващите месеци " с оглед привеждане на всички 139 членове на приобщаващата рамка до дефинитивно съглашение през октомври ", защото три членки на Европейския съюз към момента не са се съгласили със договорката.

" Днес Г-20 утвърди невижданото световно съглашение за корпоративна данъчна промяна, и подкрепено в този момент от 132 юрисдикции. Направена е смела стъпка, която малко на брой биха сметнали за допустима единствено преди няколко месеца. Това е победа за данъчната правдивост, за обществена правдивост и за многостранна система. Но нашата работа не е приключена. Имаме период до октомври, с цел да завършваме това съглашение. Оптимист съм, че ще можем да реализираме консенсус сред всички страни членки на Европейския съюз по това време този основен въпрос ", сподели европейският комисар по стопанската система Паоло Джентилони.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР