Европейският съюз планира да създаде до 2020 г. гранични въоръжени

...
Европейският съюз планира да създаде до 2020 г. гранични въоръжени
Коментари Харесай

ЕС с план да създаде гранични въоръжени сили от 10 000 души до 2020 г.

Европейският съюз възнамерява да сътвори до 2020 година гранични въоръжени сили, наброяващи 10 000 души, съобщи ТАСС, като се базира на вестник "Файненшъл таймс ". Вестникът цитира документ на Европейската комисия, в който се приказва за основаването на бъдещите сили.

Служителите на силовата конструкция ще задържат противозаконните мигранти, ще пресичат пътуването на мигранти от една страна членка на Европейски Съюз в друга и ще форсират завръщането в родината им на тези мигранти, които са получилите отвод на молбите си за леговище. Създаването на тези сили е "отговор на демографската динамичност и на неустойчивостта в прилежащите на Европа райони ", се показва в документа на Европейската комисия.

Освен това пълномощията на Европейската работа за гранична и брегова защита, на която ще бъдат подчинени новите гранични сили, ще бъдат разширени в региона на обмена на информация с трети страни за увеличение на успеваемостта по въпроса за връщането на мигрантите вкъщи.

Европейската работа за гранична и брегова защита, която стартира работата си през 2016 година, стана първата в историята на Европейски Съюз наднационална специфична работа, разполагаща със собствен личен действен личен състав, който може да бъде изпращан на външните граници на блока за усилване на тяхната защита.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР