Европейският съюз и неговите страни членки нямат готовност да предоговорят

...
Европейският съюз и неговите страни членки нямат готовност да предоговорят
Коментари Харесай

Берлин: ЕС няма да предоговаря сделката за Брексит, който и да е следващият британски премиер

Европейският съюз и неговите страни членки нямат подготвеност да предоговорят договорката за Брексит, подписана сред Лондон и Брюксел, който и да бъде идващият английски министър председател, съобщи през днешния ден немският държавен министър по европейските въпроси Михаел Рот, представен от Ройтерс.

Министърът сподели, че претендентите за мястото на Тереза Мей като водач на Консервативната партия и министър председател на страната ще е добре да имат това поради, когато дават предизборни обещания.

"ЕС и страните членки не може да бъдат изнудвани ", сподели Рот пред Ройтерс и добави: "Не виждам предпочитание за рестартиране на договарянията изначало. Кандидатите ще е добре да имат това поради в хода на вътрешнопартийната си акция ".

Няколко от претендентите за премиерския пост към този момент дадоха обещание да договорят по-благоприятни условия за излизането на Англия от Европейски Съюз, в сравнение с Мей съумя да реализира.

Изборът на нов английски министър председател няма да промени към този момент контрактуваното съглашение за излизане на Лондон от Европейски Съюз, съобщи през днешния ден и представител на Европейската комисия, представен от Ройтерс.

Запитан за обещанието на Борис Джонсън, любимец за поста на Тереза Мей, че може да не заплати 39 милиарда лири отговорности към бюджета на Европейски Съюз, представителят сподели: "Всеки знае какво е контрактувано. Това, което е контрактувано, е утвърдено от всички страни членки и изборът на нов министър председател няма да промени параметрите на договорката ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР