Европейският съд се произнесе срещу искането на фен група на

...
Европейският съд се произнесе срещу искането на фен група на
Коментари Харесай

Европейският съд отряза фенове на Барса, които искаха разследване на трансфера на Меси

Европейският съд се произнесе против настояването на почитател група на Барселона във Франция, която настоя Европейската комисия да проверява дали Пари Сен Жермен непочтено е привлякъл Лионел Меси и с това е заплашил финансовото положение на испанския гранд.

Съдът в Люксембург реши, че Европейската комисия не е длъжна да приема групата ентусиасти като заинтригувана страна и няма потребност да стартира следствие на жалбата й за хипотетична непозволена държавна помощ за парижкия клуб.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Искането беше декларирано през октомври от група последователи на Барса във френския град Лион. С дейностите си почитателите пробваха да лимитират свободното харчене на клубове като Пари Сен Жермен и британския Манчестър Сити.

Лионел Меси мина от " синьо-червените " в първенеца на Франция през 2021 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР