Европейският развойно-дизайнерски център на Хонда в Офенбах, Германия инвестира в

...
Европейският развойно-дизайнерски център на Хонда в Офенбах, Германия инвестира в
Коментари Харесай

Новите модели на "Хонда" ще бъдат тествани още на фаза идея

Европейският развойно-дизайнерски център на " Хонда " в Офенбах, Германия влага в нов симулатор за шофиране. Името на революционната машина е DiM250 (Driver-in-Motion 250).

За разлика от множеството симулатори за шофиране, които заимстват технологиите от тези за самолети и нормално работят с шест задвижващи устройства, устройството на " Хонда " се движи в девет направления.

Първоначално симулаторът ще се употребява за предварителните проучвания и калкулации на динамичността на колите и приложенията, свързани със стила на шофиране, както и за тестване на системите, посредством които става връзката сред лидер и автомобил.

Едно от преимуществата на DiM250 е, че ще послужи като обща платформа за изследователска и развойна активност, където всички екипи ще имат опция да работят дружно.



DiM250 е основан от софтуерната компания VI-grade, която прави сходни артикули от 2005 година насам за автомобилни и самолетни компании, както и за галактически проучвания. Производител е японската компания Saginomiya.

Симулаторът е стилен и спокоен, а неговият програмен продукт разрешава дизайнерите и инженерите да правят оценка напредъка в създаването на даден модел преди появяването на физически първообраз, означават от " Хонда ". Монтажът на машината ще стане факт по пролетта.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР