Европейският комисар по разширяването и добросъседските отношения Йоханес Хан написа

...
Европейският комисар по разширяването и добросъседските отношения Йоханес Хан написа
Коментари Харесай

Йоханес Хан призова за обединяване на Европа и интеграция на Западните Балкани

Европейският комисар по разширението и добросъседските връзки Йоханес Хан написа в Туитър, че е време да се завърши историческия план за сливане на Европа и интеграцията в Западните Балкани.

 © БГНЕС
„ Тази визия се сбъдна и е време да погледнем напред и да завършваме историческия план за обединяване на Европа и интеграцията на Западните Балкани. Сигурен съм, че със взаимни това ще бъде сполучлива история и за двете страни. Заедно сме по-силни “, написа Хан във връзка отбелязването на 15-та годишнина от присъединението към Европейски Съюз на 10 страни от Централна и Източна Европа.

Според него това е упорит план, учреден на взаимни старания и визия за обезпечаване на мир, разцвет и сигурност за всички жители на Европейския съюз.

This vision came true and now is the time to look forward and to finalise the historic project of #European unification by integrating the #WesternBalkans. I am sure that - with joint efforts - it will be a success story, too, for both sides! #EU - #WB: stronger together! 2/2
— Johannes Hahn (@JHahnEU) 1 май 2019 г.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР