Европейският и световен клубен шампион Реал (Мадрид) почти загуби шансове

...
Европейският и световен клубен шампион Реал (Мадрид) почти загуби шансове
Коментари Харесай

Приключва ерата Анчелоти в Реал, идва ли Артета?

Европейският и международен клубен първенец Реал (Мадрид) съвсем загуби шансове в конкуренцията за шампионската купа в Ла Лига, а това заплашва съществено позицията на треньора Карло Анчелоти.

Испанските медии разкриха, че президентът Флорентино Перес е имал развълнуван диалог с Анчелоти след нулевото тъждество против Бетис и към този момент има информации, че той сигурно ще напусне " Сантяго Бернабеу " след края на сезона.

Последната вест е, че Флорентино Перес желае Микел Артета за заместител на Анчелоти, мениджърът, който възроди Арсенал и е на лидерската позиция във Висшата лига.

В момента " кралете " имат девет точки пасив в Ла Лига против безконечния противник Барселона.

Иначе слуховете все по-усилено са ускоряват към версията, че Карло Анчелоти се е съгласил да поеме националния тим на Бразилия. 63-годишният експерт ще подпише контракт с Бразилската футболна конфедерация.

Споразумението ще бъде до края на Мондиал 2026 в Съединени американски щати, Канада и Мексико. Страните към момента няма да потвърдят обществено договорката. Детайлите по контракта към момента се разискват.

Националният тим на Бразилия остана без треньор след напускането на Тите. 61-годишният експерт разгласи оставката си след загубата с дузпи от Хърватия в четвъртфиналите на международното състезание през 2022 година в Катар.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР