Европейските санкции срещу Русия са част от хибридна война. Това

...
Европейските санкции срещу Русия са част от хибридна война. Това
Коментари Харесай

Захарова: Санкциите срещу Русия са част от хибридната война, ЕС се превърна в полезния идиот на САЩ

Европейските наказания против Русия са част от хибридна война. Това това сподели говорителката на съветското министерство на външните работи Мария Захарова, представена от Българска национална телевизия.

Тя съобщи, че Вашингтон употребява Евросъюза като " бухалка " за налагане на антируския разказ, на своя глава Брюксел и жителите на европейските страни дали това подхожда на ползите им.

Според нея, глобите не реализират нищо, а и вредят на Европейския съюз.

" Не става дума за пакет, а за хибридна война - това би трябвало да се схваща. Защото в доста медии звучи като нещо рутинно - следващият пакет, следващите наказания - това си е детайл от хибридната война ", съобщи Захарова.

" Заради безкрайния санкционен антируски поток Европейски Съюз се трансформира в потребния глупак на Вашингтон, в бухалка, в инструмент, който се употребява от Вашингтон за прокарването на антируския разказ. При това без въобще да питат Брюксел и жителите на тези страни какъв брой това подхожда на техните ползи и не опонира на техните цели и задания ", сподели още говорителката на съветското Външно.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР