Европейските националисти и тяхната лидерка Марин Льо Пен припознават за

...
Европейските националисти и тяхната лидерка Марин Льо Пен припознават за
Коментари Харесай

Марин Льо Пен разговаря с Веселин Марешки

Европейските националисти и тяхната лидерка Марин Льо Пен припознават за сътрудник партията на Веселин Марешки, за разлика от българските патриотични обединения, които вземат участие в ръководството на страната. Това съобщи председателката на френската последна десница " Национален общ брой ". Марин Льо Пен е на посещаване в България по покана на Марешки. Двамата дадоха конференция в една от залите на Народното събрание.


ВОЛЯ е обичаната партия на френските националисти. Това стана ясно от изказването на Марин льо Пен. Изказването ѝ беше посрещнато с ръкопляскания и поради забележителния ѝ резултат на последните президентски избори във Франция. През 2017-та тя доближи до балотаж, извоюван от Еманюел Макрон. Марин льо Пен обаче не беше толкоз ласкава във връзка с останалите патриотични обединения у нас, които сега вземат участие в ръководството.
Марин Льо Пен - ръководител на " Национален общ брой ": " Познавам българските патриоти и съм се срещала с някои техни членове в Европейския парламент. Ако през днешния ден всички сме към тази маса, до ръководителя Марешки, това е тъкмо тъй като измежду изследване, освен във връзка с изявления, само че също вследствие на отношение и дейности от страна на едните и другите, считаме че ВОЛЯ е партията, с която в най-голяма степен споделяме общи възгледи. "
Според Льо Пен френските патриоти поддържат съпартийците на Марешки в тяхната битка. Така в думите й се прокрадна концепцията за поддръжка към ВОЛЯ за идните евроизбори. Двамата дефинираха настоящия модел на Европейския съюз като привършен и неприветлив. Според тях би трябвало да се върви към " освобождение на Европа " и основаване на алианс на нациите, в който страните да бъдат свободни.

Веселин Марешки - председетаел на Политическа партия " Воля ": " Партия " Воля " ще се бори за почтено показване в европарламента, тъй като с нашите сътрудници от придвижването сме призвани да създадем огромната смяна. Смятам, че всички ние сме подготвени за тази задача. "
Крайнодясната Марин льо Пен дефинира Брекзит като образец за това какво става, в случай че Европа не гледа съществено на нещата. По думите ѝ светът е в края на един цикъл - интервала на дива глобализация. Според нея смяната не може да се спре с парите, които Европа дава. Марин Льо Пен беше безапелационна и, че с допускането на мигрантите на Стария континент, се цели заличаване на полезностите на народите.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР