Европейските акции и FTSE 100 се търгуваха нагоре в сряда

...
Европейските акции и FTSE 100 се търгуваха нагоре в сряда
Коментари Харесай

Обобщение на пазарите: Европейските акции се повишиха преди решението на Федералния резерв

Европейските акции и FTSE 100 се търгуваха нагоре в сряда сутринта преди решението на Федералния запас на Съединени американски щати.

Френският CAC 40 се увеличи леко при започване на търговията, до момента в който немският Dax се увеличи с 0,2%. Междувременно FTSE 100 в Лондон се търгуваше с 0,2% по-високо.

Инвеститорите от целия континент се нареждаха преди последните решения на централната банка тази седмица, като се стартира с Федералния запас на Съединени американски щати в сряда вечерта - и от Банката на Англия (BoE) и Европейската централна банка (ЕЦБ) в четвъртък.

Не се чака смяна в лихвите от BoE от сегашните 5,25%, до момента в който ЕЦБ също е настроена да резервира лихвите непроменени при сегашните си 4,5%.

„ Европейските пазари се отвориха по-високо на всички места. Entain се търгува на върха на FTSE 100, откакто неговият основен изпълнителен шеф се отдръпна. От другата страна, B&M European Value Retail е в дъното на показателя, губейки към 6%, откакто SSA Investments продаде 2,8% от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР