Европейската телекомуникационна група Lebara проучва възможна продажба или първично публично

...
Европейската телекомуникационна група Lebara проучва възможна продажба или първично публично
Коментари Харесай

Европейската телекомуникационна група Lebara проучва продажба

Европейската телекомуникационна група Lebara изследва допустима продажба или първично обществено предложение, откакто излезе като победител от рецесията с разноските за живот.

Базираната в Лондон компания, която от 2019 година е благосъстоятелност на капиталовите групи Alchemy и Triton, стартира да предлага евтини интернационалните телефонни диалози на мигранти, пристигнали в Европа.

През последните три години компанията измести фокуса си към по-младите консуматори и тези, които търсят по-евтини предложения от предлаганите от огромните телекомуникационни оператори.

От 2020 година Lebara е добавила повече от 1,6 милиона клиенти, като общият им брой доближава 4 милиона. Очаква се да генерира облаги преди лихви, налози и обезценка от £70 милиона през идната година, повече от два пъти по отношение на равнището от 2020 година

Главният изпълнителен шеф Стивън Шърок сподели, че групата работи със съветници в капиталовата банка Guggenheim с цел да оцени своите стратегически благоприятни условия. Продажбата може да пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР