Европейската политика не е достатъчно прозрачна и последователна по отношение

...
Европейската политика не е достатъчно прозрачна и последователна по отношение
Коментари Харесай

Джамбазки: ЕС трябва да регулира транзита на украинско зърно, за да няма страхове в държавите членки

Европейската политика не е задоволително транспарантна и поредна във връзка с украинския импорт. В началото се говореше за пренос, с цел да се помогне на украинското земеделие, само че и да стигне зърното до нуждаещите се. Но в случай че това зърно изкривява пазарите в източноевропейските страни и остава някъде, това е проблем. Европейски Съюз би трябвало да контролира преноса, с цел да няма страхове и удари в страните членки. Това съобщи за " Офанзива с Любо Огнянов " по Нова нюз съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки.


Той разяснява и експулсираните членове на съветската черква.

" ДАНС неведнъж е експулсирала уличени в шпионаж за непозната страна. Такива хора си знаят, че когато бъдат разкрити, ще ги изпратят най-малкото в родината им. Абсолютна корист е играта с духовността и религията, в случай че е преценено, че съответен човек е рисков за националната сигурност, ще бъде изпратен вкъщи си. Македонизмът е откритие на Кремъл. Линия на опълчване постоянно е имало, допускам, активността на изгонените съветски духовници е била да насъскват антибългарска активност в Скопие ", съобщи той.

Евродепутатът изрази цялостната си поддръжка за полицейския чиновник, прострелял 18-годишния Светльо Младенов, обвинен за серия грабежи.

" Той е блъснал момиче с тръба по главата за обир. Подобни брутални закононарушения би трябвало да бъдат наказвани. Организации като БХК постоянно пазят причинителите. Винаги се пробват да оправдаят техните дейности. Става дума за тайфа, упрекната, че атакува и граби хора няколко следващи дни ", разяснява Джамбазки.

" Когато служител на реда стреля два пъти предупредително във въздуха и преследваните не стопират, а един от тях протяга ръка към чантата си, какво да си намерения служителят на реда? С воден револвер ли да напръска тайфа грабители? Полицаите са работили съгласно закона. Огромно двуличие е да защитаваш придвижването " Нито една повече ", само че и причинителите на такива закононарушения. Една част от модераторите на отзиви в обществото се пробват да измислят българския " Флойд ", само че не им се получава. Съвсем различен е казусът ", заключи евродепутатът.

(бел. ред. - Джордж Флойд е афроамериканец, който на 25 май 2020 година умрял при задържането си в Минеаполис, Минесота, откакто полицейски чиновник притиска с коляното си врата му в продължение на близо 9 минути. Случаят отприщи вълна от митинги против полицейското принуждение и расизма, в това число протести и грабежи, в САЩ).

Целия диалог гледайте във видеото

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР