Европейската комисия препоръча днес наложената от държавите членки на ЕС

...
Европейската комисия препоръча днес наложената от държавите членки на ЕС
Коментари Харесай

Брюксел с ключова препоръка за Острова

Европейската комисия предложи през днешния ден наложената от страните членки на Европейски Съюз възбрана за пътешестване до и от Англия поради новия вариант на ковид да бъде анулирана, с цел да се възобнови товарният трафик и пътуването от значително значение, съобщи " Ройтерс ".

Препоръката ще бъде прегледана от посланиците на страните членки на Европейски Съюз по-късно през днешния ден. Съветва се несъществените пътувания до и от Обединеното кралство да бъдат прекъснати, само че да се позволяват тези, които се прибират по домовете си, като те бъдат поставяни под карантина.

Комисията акцентира, че хората, завърнали се в родните си страни или по местопребиваване, би трябвало да дават негативен тест за ковид или да се самоизолират.

Транспортните служащи би трябвало да бъдат изключени от възбраната, когато пресичат границите. Здравните служащи също би трябвало да могат свободно да пътуват без нуждата от карантина, в случай че дават негативна проба в границите на 72 часа преди тръгване.

Междувременно френски медии оповестяват, представени от " Гардиън ", че Франция се чака да отвори границата си с Англия, само че единствено за френски жители и водачи на товарни камиони. Всички би трябвало да са дали негативен PCR тест
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР