Европейската комисия одобри създаването на съвместно предприятие за електрически ванове

...
Европейската комисия одобри създаването на съвместно предприятие за електрически ванове
Коментари Харесай

Волво и Рено ще правят заедно електрически ванове

Европейската комисия утвърди основаването на взаимно дружество за електрически ванове сред автомобилните компании „ Волво “ и „ Рено “.

Дейността на компанията, формирана от основаните надлежно в Швеция и Франция колоси, ще бъде най-вече създаването, производството и продажбата на електрически лекотоварни коли, както и съоръжение за логистични услуги.

Комисията е открила, че идното обединение не съставлява проблем за конкуренцията поради лимитираната пазарна позиция вследствие на препоръчаната транзакция. Предложението за обединение е проучено в границите на опростена процедура за надзор.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР